
Εύκολες,νόστιμες αλλά και υγιεινές κρέπες για όλες τις ώρες της ημέρας με την διαφορά ότι δεν περιέχουν γλουτένη.
75 γρ. αλεύρι χωρίς γλουτένη
1 κ .σ. φρέσκια κανέλα
1 αυγό
220 ml γάλα
1 κ.σ. ηλιέλαιο
2 κ.σ. φυστικοβούτυρο χωρίς γλουτένη
1 μπανάνα κομμένη σε λεπτές φέτες
150 γρ. φράουλες
μέλι για το σερβίρισμα
Σε ένα μεγάλο μπολ ανακατεύουμε ελαφρώς το αλεύρι με την κανέλα με ένα πιρούνι. Προσθέτουμε το αυγό, το γάλα και ανακατεύουμε απαλά μέχρι το μείγμα μας να γίνει ένας ωραίος χυλός. Έπειτα τοποθετούμε ένα αντικολλητικό τηγάνι σε μέτρια φωτιά και όταν ζεσταθεί προσθέτουμε μερικές σταγόνες απο το λάδι. Σκουπίζουμε το τηγάνι με ένα χαρτί κουζίνας, ώστε να φύγει το περισσότερο λάδι. Ρίχνουμε με μία βαθιά κουτάλα μια μικρή ποσότητα από τον χυλό στο κέντρο του τηγανιού και το κουνάμε κυκλικά ώστε ο χυλός να καλύψει όλη την επιφάνεια του τηγανιού. Το αφήνουμε έτσι για 2 λεπτά και μόλις πάρει η από κάτω πλευρά χρώμα, γυρίζουμε την κρέπα με τη βοήθεια μιας σπάτουλας και αφήνουμε να ψηθεί για άλλα 2 λεπτά και συνεχίζουμε την ίδια διαδικασία και για τις υπόλοιπες κρέπες. Τέλος για το σερβίρισμα αλείφουμε τις κρέπες με φυστικοβούτυρο, τις κλείνουμε και τις συνοδεύουμε με φράουλες και μπανάνα και τις περιχύνουμε με λίγο μέλι.Ε

