
Μια light γευστική ομελέτα με μανιτάρια και σπανάκι!
2 αυγά
1 κ.σ. τεμαχισμένο τυρί παρμεζάνα
1/4 κ.γ. αλάτι
1/8 κ.γ. μαύρο πιπέρι
1/8 κ.γ. σκόνη σκόρδου
1/8 κ.γ. κόκκινο πιπέρι
1 κ.γ λάδι
1/2 φλ. ψιλοκομμένα φρέσκα μανιτάρια
1 κ.σ. ψιλοκομμένο κρεμμύδι
1/2 φλ. ψιλοκομμένο νωπό σπανάκι
Βήμα 1
Ανακατέουμε τα αυγά, το τυρί παρμεζάνα, αλάτι, πιπέρι, σκόνη σκόρδου μαζί σ'ένα μπωλ.
Βήμα 2
Ζεσταίνουμε το λάδι σ'ένα μεγάλο τηγάνι με μέση θερμοκρασία, και ρίχνουμε το κρεμμύδι και τα μανιτάρια ώστε να μαγειρευτούν και να μαλακώσουν. (4-5 λεπτά)
Προσθέτουμε το σπανάκι και ανακατεύουμε για 3-4 λεπτά. Έπειτα ρίχνουμε το μείγμα των αυγών με το τυρί και διαμοιράζουμε ομοιόμορφα στο σκεύος μας. Αφήνουμε τα υλικά όλα μαζί στο τηγάνι για 5 λεπτά.

