
Ένα εύκολο,γευστικό και ταυτόχρονα υγιεινό παγωτό είναι ίσως η καλύτερη επιλογή για ένα καλοκαιρινό επιδόρπιο!
1 μικρή μπανάνα
3 κουταλιές της σούπας γάλα με 1,5% λιπαρά
1 κουταλιά της σούπας ψιλοκομμένα καρύδια
Σε ένα μπλέντερ ρίχνετε την μπανάνα, την οποία θα έχετε κόψει προηγουμένως σε φέτες και θα την έχετε τοποθετήσει στην καταψύξη για να είναι παγωμένη. Μαζί με την παγωμένη μπανάνα βάζετε στο μπλέντερ και τις 3 κουταλιές της σούπας γάλα και τα χτυπάτε μέχρι να γίνουν ένα ομογενή μείγμα. Στην συνέχεια τοποθετείστε το στην κατάψυξη μέχρι να παγώσει και σερβίρετε ρίχνοντας από πάνω τα ψιλοκομμένα καρύδια.

