
Μία ιδιαίτερη και θρεπτική εκδοχή της πίτσας!
450γρ κουνουπίδι
2 αυγά
150γρ αλεσμένα αμύγδαλα
50γρ τριμμένη παρμεζάνα
2 κολοκυθάκια
4 φέτες γαλοπούλα
240γρ τυρί κρέμα
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180C στον αέρα και βάζουμε μέσα δύο μεγάλα ταψιά για να ζεσταθούν από την ανάποδη όμως πλευρά τους. Έπειτα με ένα μαχαίρι το κουνουπίδι σε μικρότερα κομμάτια χωρίς να βάλουμε το κεντρικό κοτσάνι. Τα χτυπάμε στο μπλέντερ μέχρι να γίνουν μικρά κομμάτια και τα τοποθετούμε σε ένα μπολ. Στη συνέχεια, χτυπάμε ελαφρά τα αυγά και τα προσθέτουμε στο μπολ με το κουνουπίδι. Ρίχνουμε τα αλεσμένα αμύγδαλα και μετά την παρμεζάνα. Αλατοπιπερώνουμε και ανακατεύουμε καλά το μείγμα μέχρι να ομογενοποιηθεί (το μείγμα θα βγει αρκετά υγρό αλλά δεν μας ενοχλεί). Επιπλέον, τοποθετούμε δύο λαδόκολλες στο πάγκο μας και χωρίζουμε το μείγμα σε τέσσερα μέρη και σε κάθε λαδόκολλα απλώνουμε από δύο μερίδες του μείγματος και με έναν πλάστη δίνουμε σχήμα στο ζυμάρι μας. Προσεχτικά τοποθετούμε τις λαδόκολλες με το ζυμάρι στα ταψιά που έχουμε τοποθετήσει στο φούρνο. Τα ψήνουμε για 20 περίπου λεπτά μέχρι να πάρουν ένα βαθύ χρυσαφί χρώμα. Εν τω μεταξύ, κόβουμε τα κολοκυθάκια σε λεπτές ροδέλες, προσθέτουμε αλάτι και τα αφήνουμε στο σουρωτήρι για 10 λεπτά. Έπειτα τα ξεπλένουμε καλά και τα στεγνώνουμε. Χωρίζουμε τις φέτες γαλοπούλας σε λωρίδες και όταν οι βάσεις είναι έτοιμες, προσθέτουμε το τυρί κρέμα, τη γαλοπούλα και τα κολοκυθάκια. Τέλος, ψήνουμε την πίτσα για 5 λεπτά μέχρι τα υλικά να ζεσταθούν.

